Om Oss

 

 

 

 

Mitt namn är Jörgen Hjort

Cervo Trading & Consulting är vårt familjeföretag med säte i Nacka strax utanför Stockholm.
2009 bildade vi handelsbolaget ScanMediaSweden HB för att i slutet av 2010 göra om bolaget till ett Aktiebolag med namnet Cervo Trading & Consulting AB. Vi omsätter idag ca 10 miljoner SEK.

Cervo betyder Hjort på Italienska. Jag har i många år arbetat med en kollega med rötter från Italien.
Han döpte om mig till ”Don Cervo” för många år sedan och kallar mig det än idag. Därför blev det även namnet på vårt familjeföretag.

Våra varumärken Dual, iRing och Adin är vi helt ensamma och exklusiva med i Sverige. Vi är även distributörer åt Hisense och ION i Sverige.

Våra produkter säljer vi till återförsäljare i Sverige och övriga norden. Våra kunder är bl.a MediaMarkt, AudioVideo, RingUp. Digitalbutikerna, CDON, Webhallen, Clas Ohlsson, Watch&Listen och butiker från Euronics, Expert och Elgiganten.

Vi har även en internetbutik, Elektronikfyndet och iRingshop. Konsumentbutiken Elektronikfyndet är en outletshop på webben för att sälja de returer av garantiärenden som kommer tillbaka från återförsäljare.
Cervo Trading and Consulting samarbetar med Parts Consumer Elektronic i Motala när det gäller Support och AfterSales. Moon Radio i Surahammar sköter vårt lager och vi säljer även Moons sortiment till utvalda återförsäljare.

Själv har jag långt förflutet i branschen. Startade i en AudioVideo butik 1984 och har efter det aldrig lämnat denna fantastiska bransch. Under åren har jag sedan varit anställd av Nokia, TDK, Boxer, Sharp, Aurora. Jag har även drivit egna Expert butiker. I många år var jag ansvarig för Finlux i Sverige. År 2010 sålde jag själv över 65.000 Finlux TV i Sverige åt TV-tillverkaren Vestel. Under 2011 var jag med och startade upp Telefunken i Sverige. 2013 sålde Cervo över 30.000 Adin högtalare i Sverige. Under 2015 kommer vi lansera ett nytt TV märke i Sverige. 

Är du intresserad att komma i kontakt med mig eller vårt företag? Skicka mig ett mail på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  så kontaktar vi dig. 

Jörgen Hjort